Для Baldur's Gate 3 вийшов великий сьомий патч з офіційною підтримкою модів

Рольова гра Baldur's Gate 3 від Larian Studios отримала велике оновлення. Це сьомий номерний патч, який додає нові фінальні ролики для злого проходження, багато покращень ігрового процесу та офіційну підтримку модифікацій.

Оновлення займає 11,6 ГБ. Воно вносить безліч виправлень у гру й усуває різні дрібні помилки. Внесено правки в скрипти, різні елементи ігрового процесу, поліпшено деякі анімації та проведено додаткову роботу з оптимізації гри, що буде помітно в місцях з великим скупченням NPC.

У гру додано власний менеджерів модів для простої та зручної навігації, вибору та встановлення модифікацій. Також вийшов офіційний набір інструментів для модифікацій Baldur's Gate 3 Toolkit, який дає змогу працювати з різними ігровими ресурсами, скриптами та багатьом іншим. У найближчому майбутньому розробники обіцяють надати посібник для роботи з інструментарієм. Щоб використовувати Toolkit, потрібно знайти та встановити його зі списку DLC.

Можливо, це останнє настільки велике оновлення. Розробники ще будуть випускати апдейти для кращої підтримки кроссплея і фоторежиму. Але загалом студія планує поступово згорнути підтримку гри та зосередитися на новому проєкті.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 06.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: