Розробники показали 40 хвилин ігрового процесу Titan Quest II

На каналі THQ Nordic з'явилася велика демонстрація майбутньої Action/RPG Titan Quest II. Це продовження легендарної гри, яка базується на міфології Стародавньої Греції. Друга частина створюється студією Grimlore Games на рушії Unreal Engine 5 зі збереженням знайомого стиля та сетингу.

Titan Quest II

Представлений ролик показує ігровий процес демоверсії, яку показували на нещодавній виставці Gamescom 2024. Одночасно дизайнер гри та арт-директор коментують різні елементи та розповідають про проєкт. Протягом 40 хвилин герой б'ється з міфічними істотами на різноманітних мальовничих локаціях. У грі буде кілька класів і в кожного класу будуть додаткові гілки умінь для різної зброї. Наприклад, три види сокир для бійця ближнього бою. Це дасть змогу створити бійців з різним бойовим стилем навіть у межах одного класу. Буде безліч активних і пасивних навичок, а також додаткові модифікатори.

Вихід гри заплановано на 2025 рік, точна дата поки не озвучується. Спочатку проєкт має з'явитися в ранньому доступі Steam, а фінальна версія також стартує на PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 06.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: