Test Drive Unlimited Solar Crown стартувала з технічними проблемами та отримує погані відгуки

Незабаром відбудеться реліз гри Test Drive Unlimited Solar Crown про перегони дорогами Гонконгу та околицями. Вона стане доступна всім з 12 вересня, але покупці дорогих преміальних видань уже отримали до неї доступ. Також з'явилися огляди від критиків та профільних видань.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Запуск гри важко назвати успішним. Наразі в Steam у гри лише 40% позитивних відгуків. Головна проблема, з якою зіткнулися користувачі — погана робота серверів, часті вимкнення і неможливість під'єднатися до гри. І це в багатокористувацькому проєкті, де все будується на суперництві між користувачами. При цьому кількість гравців невелика — онлайн у Steam близько чотирьох тисяч осіб.

Навіть любителі просто досліджувати віртуальний світ поодинці не можуть насолодитися Гонконгом, оскільки підключення до серверів є обов'язковою умовою для роботи гри. Також користувачі відзначають неадекватну внутрішньоігрову економіку та мізерний набір налаштувань для кастомізації автомобілів. Дехто нарікає на управління, але інші пишуть, що на тлі аркадних ігор про перегони тут все добре. Неоднозначні враження від графіки при завищених системних вимогах. Зате в плані звуку користувачі єдині в тому, що звучить Solar Crown відмінно.

Критики теж стримані в оцінках. Зараз у Test Drive Unlimited Solar Crown на Metacritic лише 66 балів, позитивні оцінки в явній меншості й більшість видань ставить у середньому 60 балів зі 100. У рецензіях теж відзначають технічні проблеми та погану продуктивність на консолях, але хвалять відкритий світ, сетинг і різноманітність автомобілів.

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Всі новини за 09.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: