Доповнення The Dark Horizon для Remnant II вийде 24 вересня

Розробники з Gunfire Games оголосили дату виходу третього великого доповнення для кооперативного екшену Remnant II. Це DLC під назвою The Dark Horizon вийде 24 вересня поточного року і стане останнім великим доповненням для гри після The Awakened King та The Forgotten Kingdom. Гравцям доведеться повернутися в землі N'Erud, щоб поборотися з місцевими роботизованими мешканцями та розкрити секрет величезної істоти, яка височіє над горизонтом. У The Dark Horizon будуть нові надземні локації та підземелля, з'явиться нова система переміщень планетою, буде додано новий архетип (ігровий клас).

Remnant II: The Dark Horizon

Разом із DLC для основної гри вийде оновлення, яке додає новий ігровий режим Boss Rush. У цьому режимі можна буде битися тільки з босами. Тут будуть різні рівні складності, режим із 7 босами та забіг із 19 босами. Також оновлення додасть перероблену систему фрагментів для отримання додаткових бонусів до параметрів.

Remnant II вийшла 25 липня минулого року, і на той момент це була одна з перших ігор на рушії Unreal Engine 5, для якої за замовчуванням потрібно було вмикати масштабування зображення. У листопаді 2023 року була інформація, що продажі проєкту перевищили два мільйони копій. Піковий онлайн у Steam за весь час не перевищив 111 тисяч осіб.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 11.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: