Доповнення The Dark Horizon для Remnant II вийде 24 вересня

Розробники з Gunfire Games оголосили дату виходу третього великого доповнення для кооперативного екшену Remnant II. Це DLC під назвою The Dark Horizon вийде 24 вересня поточного року і стане останнім великим доповненням для гри після The Awakened King та The Forgotten Kingdom. Гравцям доведеться повернутися в землі N'Erud, щоб поборотися з місцевими роботизованими мешканцями та розкрити секрет величезної істоти, яка височіє над горизонтом. У The Dark Horizon будуть нові надземні локації та підземелля, з'явиться нова система переміщень планетою, буде додано новий архетип (ігровий клас).

Разом із DLC для основної гри вийде оновлення, яке додає новий ігровий режим Boss Rush. У цьому режимі можна буде битися тільки з босами. Тут будуть різні рівні складності, режим із 7 босами та забіг із 19 босами. Також оновлення додасть перероблену систему фрагментів для отримання додаткових бонусів до параметрів.

Remnant II вийшла 25 липня минулого року, і на той момент це була одна з перших ігор на рушії Unreal Engine 5, для якої за замовчуванням потрібно було вмикати масштабування зображення. У листопаді 2023 року була інформація, що продажі проєкту перевищили два мільйони копій. Піковий онлайн у Steam за весь час не перевищив 111 тисяч осіб.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 11.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: