Успішно стартувала фінальна версія Satisfactory

Після п'яти років раннього доступу гра Satisfactory від Coffee Stain Studios вийшла в реліз. Це проєкт про дослідження планети з упором на будівництво бази та розвиток великої індустріальної інфраструктури. Тут потрібно зводити заводи та автоматизувати процес виробництва. Грати можна одному або разом із друзями в кооперативному режимі.

Satisfactory

Ще в ранній версії гра отримувала хороші відгуки та зібрала певну аудиторію фанатів. Фінальна версія за перший день після релізу показала піковий онлайн у Steam понад 100 тисяч одночасних гравців. Це чудовий результат для нішевої гри. Також у Satisfactory високий рейтинг і 95% позитивних відгуків від гравців у Steam. Користувачі відзначають, що це унікальна й особлива гра, яка у фінальній версії отримала низку поліпшень. Також у Satisfactory тепер доступна повноцінна сюжетна компанія.

Розробка гри починалася на базі рушія Unreal Engine 4, але потім розробники перевели проєкт на Unreal Engine 5. Тому у проєкту відповідні системні вимоги, і для комфортної продуктивності потрібен сучасний потужний ПК.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 11.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: