Ubisoft додасть офлайн-режим у The Crew Motorfest та The Crew 2

Головною проблемою старих ігор з багатокористувацькою компонентою є підтримка серверної інфраструктури. Цього року компанія Ubisoft закрила сервери The Crew, що фактично призвело до недоступності цієї гри про перегони. З моменту релізу першої частини минуло 10 років, і вже вийшло дві нові гри серії. Але сам факт втрати можливості запуску є спірним рішенням. Тим паче, що окрім змагань з іншими гравцями в таких іграх присутня можливість досліджувати великий світ, а також багато активностей і змагань, де можна грати наодинці.

Тому в Ubisoft вирішили переглянути ставлення до серії The Crew. Офіційно оголошено, що в The Crew Motorfest і The Crew 2 додадуть офлайн-режим. Тобто покупці збережуть доступ до них і зможуть грати навіть після припинення офіційної підтримки та закриття серверів.

Також на ігри серії зараз діють великі знижки. Базова версія The Crew 2 продається за неймовірною знижкою в 98%, але сезонний пропуск і додатковий контент продається за повною ціною. На всі видання The Crew Motorfest діє знижка в 70%. Ця акція триватиме до 23 вересня. Ігри доступні як у магазині Ubisoft Store, так і в сервісі Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 11.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: