З'явилася велика демонстрація Crimson Desert

На каналі IGN вийшов великий ролик із демонстрацій майбутньої гри Crimson Desert. Це масштабна рольова пригода в суворому світі середньовічного фентезі, який роздирають війни та конфлікти. Проєкт спочатку замислювався як приквел до багатокористувацької Black Desert Online, але пізніше перетворився на суто однокористувацьку сюжетну гру. Для корейської студії Pearl Abyss це великий і амбітний проєкт, яким вона займається протягом кількох років.

У ролику тривалістю понад 50 хвилин показано багато боїв і дослідження ігрового світу. Загалом усе виглядає на досить високому рівні — від візуального виконання до постановки сюжетних сцен. Бої в грі яскраві та видовищні. Гра робить акцент на умовну вірогідність та реалізм. Відомо, що в Crimson Desert будуть елементи виживання і крафт, великі битви й повноцінні облоги.

Гра створюється на внутрішньому рушії BlackSpace Engine. Реліз заплановано на 2025 рік, але точної дати розробники поки не вказують. Crimson Desert вийде на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 12.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: