Dead Island 2 отримає видання Ultimate Edition і новий кооперативний режим

Екшен Dead Island 2 став найяскравішою і найкумеднішою грою про винищення натовпів зомбі за останні кілька років. І незабаром проєкт повернеться в новому перевиданні Dead Island 2 Ultimate Edition. Це буде найповніша версія гри з усім додатковим контентом, та одночасно з виходом цього видання вона отримає оновлення з новими режимами.

До Ultimate Edition крім базової гри увійдуть два сюжетні доповнення Haus і SoLA, а також кілька наборів зі скінами для героїв, плюс зброя в стилі Kingdom Come: Deliverance II. Консольні гравці зможуть купити Dead Island 2 Ultimate Edition у дисковій версії, продажі стартують 22 жовтня поточного року.

Також цього дня гра отримає великий шостий патч. Він додасть новий кооперативний режим Neighborhood Watch. Це аналог режиму «Орда» з трьома новими героями, які повинні протистояти хвилям мерців та виживати протягом п'яти днів, попутно зміцнюючи свій притулок.

Любителі повторного проходження отримають режим «Нова гра +». Ці режими будуть доступні безплатно всім тим, хто придбав гру раніше.

Всі новини за 12.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: