Dead Rising Deluxe Remaster отримує хороші відгуки від критиків та гравців

Відбувся реліз зомбі-екшену Dead Rising Deluxe Remaster. Це оновлена версія Dead Rising 2006 для консолі Xbox 360. Оригінальна гра дала поштовх для розвитку успішної серії, в рамках якої вийшло чотири частини. Нову версію перенесено на сучасний рушій RE Engine з якісними текстурами, моделями та ефектами.

Загалом гра сподобалася гравцям і журналістам. Профільні видання ставлять високі оцінки, а рейтинг на Metacriric становить 83 бали. Також багато хороших відгуків від реальних гравців у Steam. Усі відзначають серйозний прогрес у графіці. При цьому гра зберегла основні механіки та мінімально відрізняється від оригіналу. Покращено ШІ, управління та інші окремі елементи. Тобто Dead Rising Deluxe Remaster далека від переосмислення рівня Resident Evil 2 Remake. Така спадкоємність і лише зовнішні зміни припали до душі тим, хто пам'ятає оригінал. Але є й ті, хто сподівався на більше і незадоволений відсутністю змін в ігровому процесі. Окремі фанати скаржаться, що гра стала простішою. За неповний перший день гра показала піковий онлайн у 6,5 тисячі одночасних гравців у Steam, і до вечора їх явно стане більше.

Крім PC гра також доступна на консолях Xbox Series X|S та PlayStation 5. У листопаді вийде додаткове фізичне видання Dead Rising Deluxe Remaster на дисках.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 19.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: