Шутер Witchfire вийшов у Steam та отримує хороші відгуки

Через рік після ексклюзивного релізу в Epic Games Store шутер Witchfire дійшов до сервісу Steam. Це похмура пригода з елементами roguelike за стилістикою близька до Bloodborne. Весь рік гра перебувала в ранньому доступі та навіть після релізу в Steam зберігає цей статус. Зате перші два тижні її можна купити зі знижкою в 10%.

Події Witchfire відбуваються у світі темного фентезі. Герой використовує різноманітну зброю ближнього і дальнього бою разом із магією, щоб протистояти армії мертвих і поплічникам Відьми Чорного моря. За підсумками кожної місії герой збирає здобич, щоб потім конвертувати все це в поліпшення. Проєкт цікавий тим, що на чолі розробки стоять креативні директори Painkiller і Bulletstorm.

Гравцям подобається атмосфера, стрілянина і система прокачування. Багато хто називає Witchfire чудовим представником жанру Extraction, але для одного гравця. Рейтинг позитивних відгуків у Steam понад 85%. Хоча ажіотажу гра не викликала, і піковий онлайн за перші два дні склав 2,4 тисячі осіб.

Також варто відзначити помірні системні вимоги, оскільки гра все ще використовує рушій Unreal Engine 4. При цьому виглядає Witchfire дуже добре.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 25.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: