Assassin's Creed Shadows відклали на лютий 2025 року

Компанія Ubisoft офіційно оголосила про затримку релізу Assassin's Creed Shadows. Причиною стали погані фінансові показники та провальний запуск Star Wars Outlaws. У амбітної гри по «Зоряним війнам» низькі продажі та не дуже гарні відгуки. Це вже призвело до падіння акцій компанії. Тепер Ubisoft хоче покращити Assassin's Creed Shadows і додатково відполірувати гру.

Assassin's Creed Shadows

В офіційній заяві про перенесення сказано, що це важливий і амбітний проєкт. Розробники дійшли думки, що йому потрібне додаткове шліфування для кращого ігрового досвіду та покращення деяких функцій. Тому гру перенесли на 14 лютого. При цьому вона вийде одночасно для всіх покупців, буде скасовано ранній доступ для дорогих видань. Також гра з першого дня продаватиметься в сервісі Steam. Це серйозна зміна політики Ubisoft, адже раніше компанія всі важливі ігри намагалася спочатку просувати через свій власний сервіс. У Steam загляне і згадана Star Wars Outlaws, її випустять на цьому майданчику 21 листопада поточного року. Можна припустити, що незабаром Ubisoft почне випускати всі свої ігри відразу в Steam.

Зазначимо, що лютий 2025 року обіцяє бути гарячим. На цей місяць уже заплановано багато великих ігрових релізів — Avowed, Civilization VII, Kingdom Come Deliverance 2 і Monster Hunter Wilds.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 26.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: