Через рік Konami додала в Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 на PC підтримку високої роздільної здатності, клавіатури та миші

Рік тому вийшла велика збірка класичних ігор серії Metal Gear, до якої увійшли Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty та Metal Gear Solid 3: Snake Eater з усіма доповненнями. Перевидання, зокрема, продається на PC, але слабо адаптоване під цю платформу. В ігор не було налаштувань роздільної здатності та нормальної підтримки клавіатури з мишею для управління. Але Konami це нарешті виправила, через якихось 11 місяців після релізу!

Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1

Для комп'ютерної версії вийшло спеціальне оновлення до версії 2.0.0 з безліччю покращень для Metal Gear Solid 2 та Metal Gear Solid 3. В ігри додано режим Adjusted Mode з максимальною роздільною здатністю для вашого екрана, плюс користувацькі налаштування роздільної здатності та навіть додано підтримку масштабування. З'явилася можливість збільшити роздільну здатність відеороликів. Додано повноцінну підтримку клавіатури та миші, включно з налаштуваннями чутливості миші. Очевидно, що це базові речі, які необхідні для комфортного ігрового процесу на PC, але реалізовано їх було тільки зараз, раніше користувачі могли регулювати роздільну здатність тільки за допомогою модів.

Серед інших змін згадується підтримка карток і значків Steam, а також виправлення дрібних проблем.

Перша частина залишилася без покращень, хоча технічно вона застаріла більше всіх і зараз має просто огидний вигляд.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 26.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: