GreedFall II: The Dying World вийшла в дочасному доступі та отримує погані відгуки

Рольова гра GreedFall II від французької студії Spiders стартувала в дочасному доступі Steam. Це приквел, який розповідає про події за три роки до сюжету оригінальної GreedFall. Також нам покажуть погляд на ігровий всесвіт з іншого ракурсу, адже ми гратимемо за тубільця з острова Тір-Фраді, якого насильно відвезли на Стародавній континент.

GreedFall II: The Dying World

Зараз у грі доступний початок основного квесту, три регіони для дослідження і шість компаньйонів. Протягом осені обіцяють додати ще одну локацію, розширити основний квест та додати побічні, а також багато інших нововведень. Оновлення для гри виходитимуть до релізу фінальної версії у 2025 році. І поки що гра явно в сирому вигляді, навіть за мірками дочасного доступу.

У GreedFall II: The Dying World змішані відгуки та рейтинг у Steam менш як 54%. Дуже багато нарікань на технічні недоробки — від застрявання в текстурах до проблем зі звуком, маркерами та елементами бойової системи. Сама бойова система стала більш тактичною, ближче до Dragon Age, але більш незграбною і повільною. При цьому напарники не завжди слухаються команд, і загалом тут багато недоробок. Тому бої гравцям поки не подобаються. І сам старт не можна назвати успішним, за перші два дні піковий онлайн склав 375 одночасних гравців.

Зазначимо, що незадовго до релізу співробітники Spiders вирішили оголосити страйк і вимагати у видавця Nacon поліпшення умов праці. Серед проблем згадувалася низька оплата праці, висока плинність кадрів та неефективне управління. Раніше команда вже висувала подібні вимоги, але керівництво їх проігнорувало. У вересні працівникам вдалося домогтися підвищення зарплати. Але загалом ситуація вказує на серйозні проблеми всередині колективу, що навряд чи сприятиме виробничому процесу. Тож не факт, що Spiders реалізує всі плани в зазначені терміни та доведе гру до релізу в належному стані.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 26.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: