Konami представила новий трейлер Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Японська Konami має намір повернути серії Metal Gear колишню популярність. У рамках цієї стратегії торік вийшло перевидання перших ігор серії в збірці Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, і пізніше гравцям обіцяють другий набір з іграми, що залишилися. Але головні амбіції пов'язані з ремейком Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Нова версія створюється на сучасному рушії Unreal Engine 5, але буде повністю слідувати оригінальному сюжету та спробує відтворити оригінальний ігровий процес з деякими покращеннями.

Тепер Konami представила офіційний другий трейлер ремейка Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Він розкриває багато сюжетних моментів. Події гри відбуваються під час Холодної війни, і героя відправляють евакуювати російського вченого, який створив прототип майбутніх бойових машин Metal Gear. Під час виконання завдання він стикається з небезпечним противником полковником Волгіним та зрадою з боку наставниці. Цікаво, що в новій версії гри використовуються збережені оригінальні голоси акторів озвучення з оригінальної версії.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater вийде на консолях PlayStation 5, Xbox Series X|S і на платформі PC. Дата релізу поки не озвучена. У гри вже є своя сторінка в Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 27.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: