Даніель Вавра поділився результатами продуктивності Kingdom Come: Deliverance II на Radeon RX 7900 XTX

Багато поціновувачів рольових ігор із нетерпінням чекають на Kingdom Come: Deliverance II від Warhorse Studios. Це пряме продовження історії Генрі, розказаної в першій частині Deliverance. Головною особливістю проєкту, як і раніше, буде акцент на історичний реалізм без магії та інших звичних атрибутів RPG.

Kingdom Come: Deliverance II

Відомо, що гра створюється на рушії CryEngine. Багато потенційних покупців хотіли б заздалегідь знати точні системні вимоги гри. Керівник розробки Даніель Вавра вирішив поділитися інформацією стосовно того, як йде гра на ПК з процесором AMD Ryzen 9 7950X3D та відеокартою Radeon RX 7900 XTX. У нативному 4K без масштабування за Ultra-якості така конфігурація видає 50-60 fps, з FSR видає 70-80 fps. Але при «експериментальних» налаштуваннях ви отримаєте тільки 35-50 fps. У форматі Full HD з Ultra-графікою можна розраховувати на 90-120 fps, при «експериментальних» налаштуваннях це 60-80 fps. У Full HD з масштабуванням FSR гра видає до 130 кадрів за секунду.

Kingdom Come: Deliverance II

Не зрозуміло, що ховається за «експериментальними» налаштуваннями та чи увійдуть вони у фінальну версію гри. Навесні Вавра викладав інформацію, що ПК з GeForce RTX 4080 Super видає стабільні 60 fps при налаштуваннях Very High.

Загалом це можна порівняти з іншими сучасними іграми. Відомо, що крім FSR гра підтримуватиме DLSS, але без зазначення точних версій технологій масштабування. Якщо до моменту релізу FSR та DLSS у Kingdom Come: Deliverance II оновлять до 3-го покоління, гравці зможуть розраховувати на генерацію кадрів і кращу продуктивність.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)