Star Wars Outlaws отримає важливе оновлення перед релізом у Steam

Після поганого старту Star Wars Outlaws і незадовільних фінансових підсумків останнього кварталу компанія Ubisoft вирішила переглянути стратегію відносно своїх основних проєктів. Assassin's Creed Shadows вирішили перенести на лютий наступного року для додаткового полірування, а Star Wars Outlaws випустять у сервісі Steam вже в листопаді поточного року.

Також переглянуто дорожню карту та плани з підтримки Star Wars Outlaws. Студія Massive Entertainment і Ubisoft планують до релізу в сервісі Valve випустити три оновлення. У жовтні вийдуть апдейти, які виправлять баги та внесуть низку загальних поліпшень для зручності гравців. У листопаді гра отримає оновлення, яке поліпшить бойову систему та стелс, а також додасть безплатні додаткові контракти. Зазначимо, що багато претензій до гри пов'язано саме з багами, стелсом і дивними добиваннями. Очевидно, автори мають намір серйозно покращити якість гри, щоб отримати позитивніший прийом у широкої аудиторії Steam.

Реліз на новому майданчику відбудеться 21 листопада. Цього ж дня вийде доповнення Wild Card, у якому героїня зустрінеться з Лендо Калріссіаном.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 29.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: