Нові відео Death Stranding 2: On the Beach з японської презентації гри

На ігровій виставці Tokyo Games Show 2024 відбулася велика демонстрація гри Death Stranding 2: On The Beach, на якій Хідео Кодзіма особисто презентував свій новий проєкт. Також опубліковано кілька трейлерів, у яких демонструють нових персонажів.

Death Stranding 2: On the Beach

У відеороликах увагу приділено дівчатам Tomorrow, Rainy і живій ляльці Dollman, яка вміє говорити. Також ми побачимо деяких старих знайомих. Усе це супроводжується дивними діалогами та атмосферою загадковості, яка стала головною відмінною рисою Death Stranding. У другу частину додадуть незвичайний фоторежим. Його активація призводить до того, що жіночі персонажі починають активно позувати та кривлятися перед камерою. Загалом було представлено кілька нових роликів, які зібрані разом у відео нижче.

Можна констатувати, що гра виглядає ще дивнішою і божевільнішою. І щоб зрозуміти, що тут відбувається, треба буде пройти її від початку до кінця. У візуальному плані друга частина має чудовий вигляд, особливо реалістичні віртуальні актори. В основі гри власний рушій Decima Engine.

Death Stranding 2: On the Beach планують випустити 2025 року на консолях PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 30.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: