Опубліковано новий трейлер Chernobylite 2: Exclusion Zone з кадрами ігрового процесу

Польська студія The Farm 51 випустила новий геймплейний трейлер Chernobylite 2: Exclusion Zone. Це продовження непоганої гри Chernobylite 2021 року, яка робила ставку на фантастичний сюжет з елементами містики, виживання та горору. У Chernobylite 2: Exclusion Zone розробники обіцяють відкритий світ із можливістю вільного дослідження, глибоку систему крафту, управління базою та командою. Буде більше рольових елементів, навички та атрибути героя впливають на бойову ефективність і стиль розмови. Гра запропонує широкий арсенал вогнепальної зброї та просунуту бойову систему. Серйозним нововведенням стане поєднання виду від першої та від третьої особи. Також у Chernobylite 2: Exclusion Zone будуть кооперативні місії для спільного проходження.

Chernobylite 2: Exclusion Zone

У новому півторахвилинному трейлері показано дослідження атмосферних локацій, де можна побачити багато знайомих місць із Чорнобильської зони. Також демонструються битви з новим видом від третьої особи. Найяскравішим моментом є трансформація крана у великого монстра, який атакує героя.

Chernobylite 2: Exclusion Zone обіцяють випустити у 2025 році на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Очевидно, розробники хочуть скористатися хайпом навколо S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, що може привернути увагу і до їхньої гри.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 02.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: