Ремейк Silent Hill 2 отримує високі оцінки в перших оглядах

Наближається дата виходу Silent Hill 2 Remake — переосмислення легендарного горору Konami. Нова версія створювалася студією Bloober Team на сучасному рушії Unreal Engine 5. Гра отримала не тільки нову графіку, а й нову бойову систему, оновлені головоломки та інші зміни в ігровому процесі. Гравці зможуть зануритися в похмурий світ Тихого Пагорба вже через кілька днів, але журналісти традиційно можуть спробувати гру раніше за інших. Японське видання Famitsu вже виставило свою оцінку грі — 35 балів із 40, що дуже багато. Також з'явилася рецензія від IGN, де грі поставили 8 балів із 10

Silent Hill 2 Remake

Усі рецензенти хвалять нову графіку і те, як Bloober Team змогла відтворити атмосферу оригінальної гри з новими технологіями. Це стосується як візуального дизайну, так і роботи зі звуком. Також відзначають хорошу бойову систему і загадки. Головоломки значно переробили, і від цього вони стали тільки цікавішими. Кожна головоломка має три рівні складності, як і в оригінальній грі. На думку IGN, деякі з них тепер навіть занадто складні. Сильно переробили битви з босами, тепер ці сутички цікавіші та напруженіші. На перше проходження гри знадобиться від 16 до 18 годин, що більше, ніж було потрібно на проходження оригіналу. Це пов'язано з інтенсивнішими битвами й загадками. Також у грі доступно вісім кінцівок і режим New Game+.

Загалом ремейк є відполірованою версією оригіналу, де згладжені всі шорсткості та грубі елементи. Тому Silent Hill 2 все ще заслуговує на звання однієї з найжахливіших ігор у жанрі survival horror.

Також надійшли позитивні рецензії від інших видань. Зараз у Silent Hill 2 Remake рейтинг на Metacritic становить 87 балів зі 100.

Гра виходить уже 8 жовтня на PlayStation 5 і PC. В українському Steam стандартне видання можна купити за 1315 грн, а Deluxe-версія коштує 1475 грн. Покупці дорогої версії зможуть грати на два дні раніше за інших. Також усі, хто оформить попереднє замовлення, отримають маску собаки як бонус.

Джерела:
IGN
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 04.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: