Ремейк Assassin's Creed Black Flag може вийти у 2025 році

Уперше інформація про ремейк легендарної та однієї з найкращих ігор серії Assassin's Creed з'явилася на початку поточного року. Після появи чуток про нову версію Black Flag багато хто припускав, що проєкт вийде через кілька років. Але тепер відомий інсайдер Том Хендерсон пише, що згідно з новими документами, які опинилися в його розпорядженні, реліз перевидання може відбутися вже через рік. Ubisoft планувала випустити проєкт Obsidian (кодове ім'я ремейка Black Flag) у листопаді 2025 року. І приблизно в цей же час компанія випустить кооперативний проєкт Invictus у всесвіті Assassin's Creed.

Такий щільний графік є частиною стратегії Ubisoft щодо розвитку серії Assassin's Creed, згідно з яким протягом наступних п'яти років буде випущено 10 ігор серії різної тривалості та масштабу. Але такий амбітний план був актуальним до нещодавнього перенесення Assassin's Creed Shadows. Після того, як реліз Shadows відклали на лютий, загальний графік можуть поміняти. І нова версія Black Flag може плавно переїхати на 2026 рік.

Також днями з'явилися чутки, що на тлі фінансових проблем керівництво Ubisoft веде консультації відносно продажу компанії китайському гігантові Tencent. Якщо це станеться, то загальна стратегія і плани з розвитку франшиз Ubisoft теж можуть бути переглянуті.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 7)