У розробці продовження Alien: Isolation

Десять років тому вийшла гра Alien: Isolation, яка стала знаковим представником жанру жахів і продемонструвала педантичний підхід до відтворення атмосфери оригінального кінофільму. Гра не була дуже успішною, але її люблять фанати всесвіту Чужих. Багато хто вже не сподівався на продовження, але воно буде. На честь ювілею гри креативний директор Alien: Isolation випустив повідомлення, в якому подякував фанатам гри за підтримку. Він назвав Alien: Isolation проєктом мрії від команди, яка хотіла втілити його в життя. А наприкінці повідомлення підтвердив роботу над повноцінним сиквелом всередині студії Creative Assembly.

Проєкт на ранній стадії розробки. Тому жодних деталей і подробиць про гру немає. Ну і про якісь терміни релізу поки говорити безглуздо. Але той факт, що над продовженням працюють автори першої частини, вселяє надії на відмінний результат.

Зазначимо, що зараз у Steam на гру і DLC діють знижки. Ви можете купити повний набір Alien: Isolation Collection на 85% дешевше стандартної вартості.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 08.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: