Гра Unknown 9: Awakening виходить із підтримкою технологій AMD

Цього місяця відбудеться реліз пригодницького екшену Unknown 9: Awakening від Reflector Entertainmen і Bandai Namco. Головна героїня — Харуна з Індії, яка є обраною і має здатність переміщатися в якісь суміжний вимір. Зв'язок із цим виміром забезпечує героїні надприродні сили, даючи змогу контролювати чужий розум, ухилятися від куль і вражати ворогів тіньовою енергією. Головну роль тут виконала Аня Чалотра, знайома за роллю Йеннефер у серіалі «Відьмак» від Netflix.

Заявлено, що гра підтримуватиме низку технологій AMD. Це дозволяє сподіватися на хорошу оптимізацію під графічні рішення червоної компанії. У спеціальному трейлері нам показали тіні з трасуванням променів і розширені налаштування графіки. Буде підтримка масштабування AMD FidelityFX Super Resolution і технологія зниження затримок AMD Anti-Lag.

Реліз Unknown 9: Awakening заплановано на 18 жовтня. У Steam вказані попередні системні вимоги, згідно з якими для Full HD грі потрібен процесор із 6 ядрами (12 потоків), 16 гігабайтів пам'яті, відеокарта рівня Radeon RX 5700 XT та 55 ГБ вільного місця на SSD для встановлення. Крім PC гра також виходить на консолях PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S та Xbox One.

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 10.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: