Опубліковано новий кінематографічний трейлер науково-фантастичної гри Exodus

Студія Archetype Entertainment опублікувала нове відео амбітної RPG Exodus, вперше анонсованої наприкінці минулого року. Це проєкт у дусі Mass Effect від команди розробників, які вийшли зі студій BioWare і Naughty Dog. А керує ними Джейм Охлен, який раніше працював над Star Wars: Knights of the Old Republic і Dragon Age: Origins. Головного персонажа в грі озвучує відомий голлівудський актор Меттью Мак-Конагей.

Exodus

За сюжетом усі події відбуваються в далекому майбутньому в зоряному скупченні Омега Центавра, де нащадки людства живуть разом з іншими космічними расами. Під час гри нам доведеться вивчати незвичайні чужі світи, шукати артефакти та битися з космічними монстрами. І в новому трейлері презентують таких монстрів. Це незвичайні істоти, а точніше скупчення істот у вигляді єдиного величезного організму-корабля під назвою Мара Яма (Mara Yama). Вони борознять простори космосу в пошуках жертв, щоб поглинути їхній розум, спогади та емоції. Ті, хто потрапить до їхніх лап, приречені на жахливі психологічні муки перед тим, як будуть повністю поглинені.

Дата виходу гри невідома. І загалом тут ясно, що до закінчення розробки ще далеко. Серед цільових платформ вказані PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 17.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: