Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій

Тиждень тому відбувся реліз Silent Hill 2 Remake. Це оновлена версія легендарного горору, яка отримала чудову сучасну графіку, але історія і загальна структура гри максимально близькі до оригіналу. Ремейк тепло зустріли критики та гравці. Рейтинг Silent Hill 2 на Metacritic становить значні 86 балів зі 100. А в Steam у гри понад 92% позитивних відгуків від користувачів.

Тепер стали відомі перші результати продажів. Перший мільйон копій гри був проданий ще станом на 11 жовтня (реліз 7 жовтня). Це загальні продажі для PlayStation 5 і PC. Про це досягнення повідомила компанія Konami, яка є видавцем проєкту.

Це гарний результат для гри, яка належить до призабутої серії. Також багато хто називає гру найкращим проєктом польської студії Bloober Team. Нещодавно представники команди натякнули на продовження співпраці з Konami. Тобто в майбутньому ми можемо побачити й інші ремейки за цією франшизою. Безсумнівно, багато хто із задоволенням повернувся б у похмурі світи Silent Hill 1 та Silent Hill 3 з тим технічним рівнем виконання, який ми побачили в Silent Hill 2 Remake.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 17.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: