Анонсовано фентезійний екшен Mistfall Hunter

Під час презентації Xbox Partner Preview було анонсовано гру Mistfall Hunter. Це незвичайна суміш жанрів Soulslike та Extraction. Події відбуваються у світі темного фентезі, який натхненний скандинавською міфологією. Це світ постапокаліпсису після битви богів, що випустило в нашу реальність темні сили, а ті, хто вижив, перетворилися на небезпечних мутантів. Кілька відважних героїв готові кинути виклик темним силам. Їм доведеться битися з різними монстрами та збирати особливий ресурс Gyldenblod, щоб відновити Павутиння долі (Web of Fate) і повернути світ із забуття.

Mistfall Hunter є екшеном від третьої особи з режимом PvPvE, тобто гравці битимуться не тільки з небезпечними тварюками, а й між собою. При цьому грати можна одному або в складі загону з трьох бійців. Буде доступно кілька класів, кожен з унікальними набором зброї та навичками. Реалізована просунута бойова система з комбо-ударами. Присутня система прокачування з активними та пасивними навичками. Як і в інших іграх жанру Extraction, кожна ігрова сесія тут є небезпечною подорожжю в пошуках здобичі, коли смерть загрожує втратою всього лута.

Гру створює китайська студія Bellring Games. Реліз намічено на 2025 рік. Серед цільових платформ поки вказані тільки PC та консолі Xbox Series X/S.

Всі новини за 18.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: