Remedy показала візуальні покращення Alan Wake 2 для PlayStation 5 Pro

Багато ігрових хітів отримають спеціальні оновлення для консолі PlayStation 5 Pro. Alan Wake 2 буде однією з перших ігор, що використовує весь апаратний потенціал нової консолі Sony. Студія Remedy Entertainment опублікувала відеоролик, у якому наочно показані зміни в графіці.

Alan Wake 2 PlayStation 5 Pro

На PlayStation 5 Pro гра буде використовувати якісніше масштабування PlayStation Spectral Super Resolution із застосуванням ШІ-функцій на основі машинного навчання. У режимі якості Alan Wake 2 запропонує найкращу якість віддзеркалень на основі трасування променів з роздільною здатністю 2176x1224, яка буде масштабуватися до 4K. Але частота кадрів у такому режимі все ще становитиме 30 fps.

У режимі продуктивності PlayStation 5 Pro запропонує 60 кадрів на секунду зі збереженням трасування і при вищій якості ефектів відносно звичайної PlayStation 5. Роздільна здатність складе 1536x864, яка буде масштабуватися до 4K. При цьому розробники нагадують, що базова версія консолі видає картинку у форматі 1440p (і це з простішою технологією апскейлингу).

Загалом, гра виглядатиме ближче до комп'ютерної версії. Але власники топових ПК все ще поза конкуренцією. Також гра Alan Wake 2 сьогодні отримає нове сюжетне доповнення The Lake House.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 22.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: