У грудні стартує відкрита «бета» шутера Delta Force

Новий шутер Delta Force (раніше Delta Force: Hawk Ops) обіцяє стати головним конкурентом серії Battlefield. Це військовий шутер із режимами PvP та PvE про протистояння на великих картах з оточенням, яке можна руйнувати. Гра була дуже популярна на етапі раннього тестування, також велику аудиторію зібрала демоверсія під час фестивалю Steam Next Fest. Тепер розробники з Team Jade оголосили про старт відкритого бета-тесту для всіх охочих з 5 грудня поточного року.

По суті, це повноцінний реліз багатокористувацької частини гри, аналогічний ранньому доступу. Розробники кажуть, що Global Open Beta є довгостроковою стабільною версією з регулярними оновленнями контенту. У бета-версії гравці отримають максимум контенту відносно минулих версій. Також більше не буде скидатися прогрес при прокачуванні. На старті в грі буде 7 старих оперативників і один новий. Будуть додані нові карти для режимів Warfare та Operations, нова зброя, транспорт, нові механіки й багато нової косметики.

Delta Force поширюватиметься за умовно-безплатною схемою. Поки що гра буде доступна тільки на PC. Консольні та мобільні версії Delta Force планують запустити в першому кварталі 2025 року.

Раніше згадувалася й однокористувацька кампанія для гри, імовірно, вона теж вийде десь у 2025 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 23.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: