Безплатний доступ до Fallout 76 і великий розпродаж серії на честь Дня Fallout

Компанія Bethesda запустила спеціальний розпродаж на честь так званого Дня Fallout, який відзначається 23 жовтня. До 29 жовтня ви можете грати в останню гру серії Fallout 76 абсолютно безплатно. Якщо вирішите придбати гру, то зробити це можна зі знижкою в 75% (всього лише за 133 грн), а версія Deluxe Edition подешевшала на 60%. Також діють значні знижки на всі інші ігри серії та доповнення до них. Приміром, найповніше видання Fallout 4: Game of the Year Edition зараз продається дешевше на 75%. А повний набір з усіх ігор серії Fallout Bundle Franchise можна купити за 1127 грн.

Також розробники провели спеціальну трансляцію на честь Fallout. Відео присвячене безпосередньо святу та темі розвитку Fallout 76. За кілька років з моменту релізу гра пройшла великий шлях і отримала багато доповнень, які покращили та розширили проєкт. Тому гра, яка спочатку отримувала тільки негативні відгуки, тепер має високий рейтинг. Автори не мають наміру зупинятися, нам обіцяють ще більше оновлень і ще більше контенту.

Найближчим часом додадуть нових вихованців для вашого табору, унікальні ігрові титули, з'явиться нове підземелля з новим босом для високорівневих гравців. У 2025 році додадуть квест, який дасть змогу перетворитися на гуля й отримати нові унікальні можливості. При цьому гравець-гуль повинен буде уникати зустрічей із Братством Сталі. У гру обіцяють додати риболовлю та багато інших активностей.

Фанати всесвіту можуть розраховувати на продовження успішного серіалу Fallout. Зйомки другого сезону стартують уже в листопаді поточного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 24.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: