Sniper Elite: Resistance вийде в січні 2025 року

Компанія Rebellion представила новий трейлер гри й озвучила дату релізу. Нова частина у відомій серії про снайперів з'явиться в продажу 25 січня наступного року. Події в Resistance розвиваються паралельно зі Sniper Elite 5 в окупованій німецькими військами Франції. Агент Гаррі Хокер виявляє німецьку надзброю і тепер повинен знищити проєкт, співпрацюючи з французьким Опором.

Sniper Elite: Resistance

Гра запропонує знайоме поєднання снайперських механік, стелсу і тактичні бої від третьої особи. Герой вестиме свою приховану війну далеко від лінії фронту. Точні постріли будуть супроводжуватися рентгенівською камерою, яка показує вбивства з усіх ракурсів. Буде просунута фізика стрільби й автентична зброя Другої світової війни. Автори обіцяють епічну сюжетну кампанію для одиночного і кооперативного проходження. Будуть напружені мультиплеєрні режими та улюблений фанатами режим Invasion.

Гра виходить на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One та PC (Steam, Epic Games Store і Microsoft Store). Також з першого дня Sniper Elite: Resistance буде доступна в сервісі Game Pass.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)