Call of Duty: Black Ops 6 успішно стартувала в Steam

Нова частина Call of Duty стартувала 25 жовтня на всіх платформах, включно з PC. Традиційно основна аудиторія цих ігор знаходиться серед консольних гравців, але Black Ops 6 змогла зібрати велику аудиторію і серед комп'ютерних геймерів. Вона увірвалася в десятку найпопулярніших ігор Steam і змогла продемонструвати піковий онлайн понад 306 тисяч одночасних гравців на минулих вихідних. Щоправда, це загальна цифра гравців для всіх останніх Call of Duty та Warzone, але основна заслуга тут очевидно пов'язана з мультиплеєром і зомбі-режимом Black Ops 6. Вищий онлайн був тільки під час запуску Call of Duty: Modern Warfare II у 2022 році.

При цьому рейтинг у гри невисокий — лише 58% позитивних відгуків. Негатив пов'язаний з лаунчером, розривами з'єднання, через що може перериватися навіть сюжетна кампанія, і з вильотами. Але якщо говорити безпосередньо про ігрові враження, то Black Ops 6 користувачам сподобалася. Сюжетну кампанію називають крутою і найкращою з часів Cold War, при цьому вона ще й довша. Також гравцям сподобався оновлений зомбі-режим. Хороші відгуки про мультиплеєр, який став бадьорішим завдяки стрибкам, підкатам та іншим трюкам. Цікавий дизайн мережевих карт. У візуальному плані гра не демонструє жодного прогресу порівняно з минулими частинами, проте й системні вимоги в неї дуже щадні.

Варто зазначити, що на Metacritic гра вже отримала користувацький рейтинг у 77 балів на платформі Xbox. Рев'ю від профільної преси поки переважно стосуються синглової кампанії. Видання IGN поставило грі 9 балів із 10.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 28.10.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: