Intel підтвердила, що графічні адаптери Arc Alchemist вийдуть у першому кварталі 2022-го

Корпорація Intel не втрачає можливості нагадати про реліз графічних прискорювачів Arc Alchemist. В рамках The Game Awards 2021 процесорний гігант представив відеоролик із нарізкою геймплею під гаслом «в гру вступив новий гравець».

Intel Arc

Чіпмейкер підтвердив, що вихід 3D-прискорювачів Arc Alchemist відбудеться у першому кварталі наступного року. Як і рішення конкурентів, вони підтримуватимуть прискорення трасування променів та функції, що покращують стрімінг відеоігор, а також фірмову технологію масштабування на базі штучного інтелекту.

В опублікованому ролику використовують відео з ігор, запущених на одному з майбутніх графічних адаптерів Intel. При цьому деякі кадри були отримані на референсній платформі, що використовується для моделювання продуктивності Arc Alchemist. На жаль, Intel досі не представила жодних показників швидкодії, що дозволяють порівняти новинку із пристроями конкурентів.

Офіційний анонс відеоадаптерів Arc Alchemist, за неофіційною інформацією, відбудеться у рамках виставки CES 2022. Нагадаємо, що презентація Intel стартує четвертого січня о 20:00 за київським часом.

Обговорити в форумі (коментарів: 60)

Всі новини за 10.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: