Графічні процесори Intel DG2 для відеокарт Arc Alchemist позують на фото

YouTube-канал Moore's Law is Dead опублікував свіжі фотографії графічних процесорів Intel DG2-512EU та DG2-128EU. Вони стануть основою відеоадаптерів Arc Alchemist, які вийдуть на початку наступного року.

Arc Alchemist

Повідомляється, що весь модельний ряд 3D-прискорювачів Intel Arc Alchemist буде побудований на двох графічних процесорах. Раніше згадувався проміжний варіант DG2-384EU, проте чіпмейкер, судячи з усього, вирішив повністю відмовитися від нього.

Arc Alchemist

На світлинах помітно, що Intel DG2-512EU в рази більше за площею, ніж DG2-128EU. Колеги з VideoCardz вважають, що на фото позують інженерні варіанти GPU. Зазвичай вони надаються партнерам для тестування та підготовки фінальних продуктів: ноутбуків та відеокарт.

Arc Alchemist

За даними Moore's Law is Dead, масове виробництво графічних процесорів Intel DG2 ще навіть не почалося. Перші чіпи для настільних відеокарт будуть доступні під кінець першого кварталу, причому молодша модель DG2-128EU дебютує раніше за флагман DG2-512EU. Що стосується відеокарт Arc Alchemist від AIB-партнерів, їх слід очікувати не раніше квітня.

Arc Alchemist

Arc Alchemist

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 11.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: