Intel буде комплектувати 65-ватні CPU Core 12-го покоління оновленими кулерами

Про плани Intel оновити дизайн «боксових» систем охолодження стало відомо ще у вересні. Разом із 65-ватними процесорами Core 12-го покоління чіпмейкер представить лінійку кулерів Laminar, які можна буде знайти у коробках із новими CPU. Сьогодні у Мережі з'явилося зображення однієї з новинок.

Intel

Система охолодження Laminar RM1 поставлятиметься з новими процесорами серії Core i7/i5/i3. Її конструкція здебільшого успадкована від сучасних «боксових» кулерів Intel, однак алюмінієвий радіатор тепер прикриває декоративна рамка вентилятора. Не обійшлося без кільця зі світлодіодним підсвічуванням.

Intel

Оновлення штатних CPU-кулерів Intel насамперед пов'язане з несумісністю старих систем охолодження та платформи LGA1700. Як відомо, реліз перших чіпів Core 12 покоління супроводжувався виходом нових монтажних комплектів від більшості великих виробників СО.

Офіційний анонс 65-ватних процесорів Core 12-го покоління відбудеться четвертого січня на виставці CES 2022. Разом з ними будуть представлені набори логіки Intel H670, B660 та H610.

Джерело:
Twitter

Обговорити в форумі (коментарів: 61)

Всі новини за 13.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: