Американець похвалився майнінг-фермою із тисяч відеокарт

Джексон Девідсон (Jaxson Davidson) із США опублікував у Твіттері ролик з великої майнінг-ферми. За його словами, на відео зображена лише четверта частина його обладнання, а всього у розпорядженні ентузіаста знаходиться кілька тисяч відеокарт.

Майнинг

Майже всі прискорювачі представлені еталонною моделлю GeForce RTX 3070 Founders Edition. Крім того, є нереференсні варіанти GeForce RTX, а також деякі картки AMD Radeon у різних модифікаціях. Джексон орендує приміщення у місцевому центрі обробки даних у Сент-Джорджі, штат Юта, і платить кілька сотень доларів на місяць за його утримання.

Він розповів, що купив більшу частину карток у роздрібних продавців, які продавали їх у середньому по $1200 за штуку. У найближчих планах криптобізнесмена значиться перехід на спеціалізовані прискорювачі Nvidia CMP 170HX на основі графічного процесора GA100 з 8 ГБ пам'яті HBM2.

Майнинг

Після збирання нових ферм бізнесмен планує розпродати ігрові відеокарти. З урахуванням ринкової ситуації, він може реалізувати їх за тією ж ціною, за якою купив. За підрахунками інших ентузіастів, Джексон Девідсон інвестував близько семи мільйонів доларів у свою ферму і має дохід щонайменше 600–650 тис. доларів на місяць.

Обговорити в форумі (коментарів: 110)

Всі новини за 17.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: