Samsung анонсувала стандарт HDR10+ Gaming для ігрових дисплеїв

Компанія Samsung Electronics оголосила про новий стандарт HDR10+ Gaming, який буде впроваджений у деяких моделях телевізорів та ігрових моніторів 2022 року з роздільною здатністю 4K та 8K. Більше подробиць про HDR10+ Gaming, а також пристрої з його підтримкою компанія повідомить на виставці CES 2022 на початку січня.

Стандарт розроблено групою HDR10+ Technologies. Він пропонує розробникам ігор нові інструменти, що дозволяють створювати графічні ефекти з розширеним динамічним діапазоном без необхідності ручного калібрування. Технологія HDR10+ Gaming буде працювати автоматично для різних джерел сигналу, включаючи консолі, ПК та інші пристрої.

Для роботи технології на ПК знадобляться відеокарти GeForce RTX 3000, RTX 2000 та GTX 1600, які отримають відповідне оновлення драйверів у 2022 році. HDR10+ Gaming працює на рівні ігрового двигуна та автоматично оптимізує контент відеоігор у режимі реального часу.

Технологія забезпечує підвищену деталізацію у темних ділянках зображення та зберігає яскравість для потрібних сцен. Крім того, HDR10+ Gaming налаштовує дисплей в «істинний еталонний режим», забезпечуючи кращу передачу кольору без зайвих ручних налаштувань.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 23.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: