Більшість компаній візьмуть участь у виставці CES 2022 у онлайн-форматі

Поточна ситуація з розвитком пандемії коронавірусу та появи нових штамів інфекції поки що не дозволяють повернутися до звичного способу життя. Багато технологічних компаній покладали надії на фізичну присутність на виставці CES 2022, але все-таки вирішують виступити у віддаленому форматі.

CES 2022

Раніше про намір виступити онлайн заявили Nvidia, Intel, Twitter, Microsoft, T-Mobile, Amazon, Lenovo, AT&T, GM, Google, Lenovo, Meta, Pinterest й TikTok. Вчора до списку таких компаній приєдналися MSI та AMD. З іншого боку, кілька десятків інших компаній та стартапів все ще націлені на очний перебування на CES 2022.

Першочерговим завданням організаторів є забезпечення безпеки всіх працівників, клієнтів та гостей виставки. З початку грудня у США та інших країнах світу зростає кількість випадків зараження, спричинених новим штамом Омікрон. Влада закликає посилити карантинні заходи та вакцинацію, тому компанії дотримуються рекомендацій.

Міжнародна виставка споживчої електроніки CES 2022 у Лас-Вегасі розпочнеться 5 січня 2022 року та триватиме до 8 січня 2022 року. Intel, AMD та Nvidia запланували презентації на «нульовий день» виставки, четверте січня.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 29.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: