ASUS відреагувала на повідомлення про проблеми з деякими платами ROG Maximus Z690 Hero

ASUSTeK Computer відреагувала на повідомлення про проблеми з материнською платою ROG Maximus Z690 Hero для процесорів Intel Core 12-го покоління. Компанія визнала, що на деяких платах є дефект, пов'язаний з неправильною установкою конденсатора на одній з виробничих ліній. Найближчим часом вендор розпочне кампанію з відкликання потенційно проблемних плат.

ROG Maximus Z690 Hero

«Під час поточного розслідування ми попередньо визначили потенційну проблему з перевернутим конденсатором пам'яті в ході збірки на одній із виробничих ліній, яка може призвести до помилки 53, відсутності POST або пошкодження компонентів материнської плати. Проблема потенційно торкається пристроїв, виготовлених у 2021 році з номером деталі (Part. No.) 90MB18E0-MVAAY0 та серійним номером, що починається з MA, MB або MC», — йдеться в офіційній заяві ASUS.

ROG Maximus Z690 Hero

Наразі відомо, що проблемні системні плати ASUS ROG Maximus Z690 Hero були помічені на ринку Північної Америки. Цілком можливо, що інші регіони, зокрема Україну, дефектні плати оминули. У своїй заяві ASUS обіцяє провести ретельну перевірку з метою виявити всі проблемні материнські плати:

«Станом на 28 грудня 2021 року у Північній Америці було зареєстровано кілька інцидентів. Надалі ми продовжимо ретельну перевірку з постачальниками та клієнтами, щоб виявити всі проблемні материнські плати ROG Maximus Z690 Hero на ринку, та працюватимемо над програмою заміни».

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 30.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: