ASUS відреагувала на повідомлення про проблеми з деякими платами ROG Maximus Z690 Hero

ASUSTeK Computer відреагувала на повідомлення про проблеми з материнською платою ROG Maximus Z690 Hero для процесорів Intel Core 12-го покоління. Компанія визнала, що на деяких платах є дефект, пов'язаний з неправильною установкою конденсатора на одній з виробничих ліній. Найближчим часом вендор розпочне кампанію з відкликання потенційно проблемних плат.

«Під час поточного розслідування ми попередньо визначили потенційну проблему з перевернутим конденсатором пам'яті в ході збірки на одній із виробничих ліній, яка може призвести до помилки 53, відсутності POST або пошкодження компонентів материнської плати. Проблема потенційно торкається пристроїв, виготовлених у 2021 році з номером деталі (Part. No.) 90MB18E0-MVAAY0 та серійним номером, що починається з MA, MB або MC», — йдеться в офіційній заяві ASUS.

Наразі відомо, що проблемні системні плати ASUS ROG Maximus Z690 Hero були помічені на ринку Північної Америки. Цілком можливо, що інші регіони, зокрема Україну, дефектні плати оминули. У своїй заяві ASUS обіцяє провести ретельну перевірку з метою виявити всі проблемні материнські плати:

«Станом на 28 грудня 2021 року у Північній Америці було зареєстровано кілька інцидентів. Надалі ми продовжимо ретельну перевірку з постачальниками та клієнтами, щоб виявити всі проблемні материнські плати ROG Maximus Z690 Hero на ринку, та працюватимемо над програмою заміни».

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 30.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: