AMD хоче завершити злиття з Xilinx у першому кварталі 2022 року

Наприкінці листопада генеральний директор AMD Ліза Су заявила, що AMD закриє всі фінансові та організаційні питання щодо придбання Xilinx до кінця року. У передостанній день 2021-го AMD оновила інформацію щодо угоди. Згідно з новими прогнозами, вона завершиться у першому кварталі 2022 року.

Викликана затримка пояснюється деякою бюрократичною тяганиною з боку регулюючих органів. За заявою компанії, їм не треба змінювати угоду або будь-які умови, але потрібен додатковий час.

AMD Xilinx

Ми продовжуємо домагатися отримання необхідних дозволів регулюючих органів для закриття нашої угоди. Хоча раніше ми очікували, що отримаємо всі дозволи до кінця 2021 року, ми ще не завершили процес й тепер сподіваємося, що злиття буде завершено в першому кварталі 2022 року.

Наші переговори з регулюючими органами продовжують плідно розвиватися і ми розраховуємо на отримання всіх необхідних дозволів. Ніяких додаткових змін в раніше оголошені умови або плани щодо Угоди не вноситься та обидві компанії з нетерпінням чекають народження нового лідера галузі в області високопродуктивних і адаптивних обчислень.

Джерело:
AMD

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 31.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: