Samsung планує підвищити ціни на твердотілі накопичувачі

Samsung Electronics вирішила розпочати 2022 рік із підвищення цін на твердотілі накопичувачі, повідомляє тайванське вебвидання DigiTimes. Особливо цікавим є той факт, що деякі інші виробники SSD мають намір знизити їх майже на 10%, щоб залучити більше замовлень на тлі млявого попиту.

Samsung SSD

Підвищення цін відбудеться протягом першого кварталу, щоправда, як подорожчають твердотілі накопичувачі Samsung, джерело не уточнює. Південнокорейська фірма є найбільшим виробником флешпам'яті NAND та випускає SSD на контролерах власної розробки, що дозволило їй міцно закріпитися у галузі та свідомості споживачів. Саме це дозволяє Samsung рухатися проти загальних тенденцій ринку.

Варто додати, що Samsung нещодавно довелося скоротити виробництво мікросхем NAND у китайському місті Сіань. Через обмеження, викликані спалахом коронавірусу, компанія була змушена перевести фабрики в екстрений режим роботи та оптимізувати виробництво. За оцінками експертів, на заводах у Сіані виробляється понад 40% усієї NAND-пам'яті Samsung.

Джерела:
DigiTimes
ElChapuzasInformatico

Обговорити в форумі (коментарів: 42)

Всі новини за 03.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: