HyperX представила оновлений асортимент геймерської периферії

На виставці CES 2022 компанія HyperX представила нові продукти для геймерів, включаючи бездротові та дротові гарнітури, клавіатуру, мишу та контролер.

HyperX

Гарнітура HyperX Cloud Alpha Wireless вирізняється дуже високим часом автономної роботи — до 300 годин на одному заряді акумулятора. Пристрій оснащений знімним мікрофоном зі світлодіодним індикатором стану та шумозаглушенням, 50-міліметровими драйверами HyperX з технологією Dual Chamber і має підтримку DTS Headphone: X.

HyperX

Бездротовий ігровий контролер HyperX Clutch розроблений для мобільного та ПК-геймінгу. Він забезпечує сумісність з Android-пристроями через Bluetooth 4.2, має бездротовий приймач 2,4 ГГц, а також USB-кабель для дротового підключення до ПК. Знімний затискач для мобільного телефону забезпечує регулювання від 41 мм до 86 мм.

HyperX

У бездротовій миші HyperX Pulsefire Haste використовується легка стільникова шестигранна конструкція зі ступенем IP55, що забезпечує швидкі рухи та покращену вентиляцію. Маніпулятор оснащений шістьма програмованими кнопками та вбудованою пам'яттю. Пилозахищені мікроперемикачі TTC Golden розраховані на 80 мільйонів натискань. Час автономної роботи складає до 100 годин.

HyperX

Компактна механічна клавіатура HyperX Alloy Origins 65 має 65-відсотковий формфактор та оснащена механічними перемикачами HyperX з підсвічуванням. Клавіатуру можна придбати з лінійними перемикачами HyperX Red або з тактильними перемикачами HyperX Aqua.

HyperX

Ігрова гарнітура HyperX Cloud II має вдосконалений блок керування звуком, що забезпечує віртуальне об'ємне звучання 7.1. У гарнітурі використовуються 53-міліметрові фірмові драйвери, алюмінієва рама, піна з ефектом пам'яті та шкірозамінник преміумкласу.

HyperX

Ігрова гарнітура HyperX Cloud Core розроблена з використанням технології DTS Headphone: X. Новинка включає гнучкий знімний мікрофон з шумозаглушенням, сертифікований для Discord та TeamSpeak.

HyperX

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 05.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: