CES 2022: оновлена лінійка ноутбуків ASUS ROG Zephyrus

Компанія ASUS продемонструвала на CES 2022 нові пристрої для геймерів під брендом Republic of Gamers (ROG). У цьому матеріали ми приділимо увагу ROG Zephyrus G14, G15, M16, а також ROG Zephyrus Duo 16.

ASUS ROG Zephyrus

ROG Zephyrus G14 поєднує потужну «начинку» в ультрапортативному формфакторі. Він оснащується процесором AMD Ryzen 9 (Rembrandt), відеокартою серії AMD Radeon RX 6000S та оперативною пам'яттю DDR5.

ASUS ROG Zephyrus

За охолодження компонентів відповідає технологія ROG Intelligent Cooling із рідким металом та випарною камерою. Як опція доступний матричний дисплей Anime Matrix на зовнішній стороні кришки. Для відображення анімації чи малюнків він використовує 1449 світлодіодів.

ASUS ROG Zephyrus

ROG Zephyrus G14 оснащений QHD-дисплеєм ROG Nebula з частотою оновлення 120 Гц, максимальною яскравістю 500 кд/м², 100% охопленням колірного простору DCI-P3, часом відгуку 3 мс та підтримкою Adaptive-Sync. Екран має співвідношення сторін 16:10.

ASUS ROG Zephyrus

Моделі ROG Zephyrus G15 та M16 також отримали оновлення конфігурацій, до складу яких тепер входить нове покоління чіпів від AMD та дискретної графіки Nvidia, оперативна пам'ять DDR5 та модуль Wi-Fi 6E.

ASUS ROG Zephyrus

Ноутбук ROG Zephyrus Duo 16 (2022) продовжує розвивати ідеї пристроїв із парою екранів. Додатковий дисплей ROG ScreenPad Plus дозволяє більш ефективно працювати над завданнями, вести потокові трансляції та навіть керувати ігровим процесом, де реалізована його підтримка, наприклад, в Dying Light 2.

ASUS ROG Zephyrus

У порівнянні з попереднім поколінням ROG Zephyrus Duo, проміжок між двома дисплеями зменшився, тому створюється відчуття майже повної відсутності рамки. ROG Zephyrus Duo 16 у максимальній конфігурації оснащений процесором AMD Ryzen 9 6980HX та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti з TGP 150–165 Вт.

ASUS ROG Zephyrus

В ролі термоінтерфейсу використовується рідкий метал Conductonaut Extreme. При виборі екрана доступні дві опції. Перший дисплей ROG Nebula HDR поєднує роздільну здатність WQHD, підсвітку Mini-LED, локальне затемнення в 512 зонах, яскравість 1100 кд/м² та частоту оновлення 165 Гц.

ASUS ROG Zephyrus

Другий варіант розроблено разом із компанією BOE. Це унікальний дисплей ROG Dual Spec, який може перемикатися між двома режимами роботи: 4K/120 Гц та Full HD/240 Гц. Технологія Pixel Acceleration забезпечує блискавичне збільшення роздільної здатності в режимі Full HD для отримання кришталево чистого зображення з високою частотою кадрів.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 05.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: