MSI представила кілька лінійок ноутбуків для ігор та роботи

На віртуальному заході MSIology: Gameverse було анонсовано нові ноутбуки для геймерів та творців контенту. Вони включають процесори Intel Alder Lake-H та продуктивну мобільну графіку аж до GeForce RTX 3080 Ti. Окремо можна відзначити лептопи з позначкою Meta-Ready для підключення користувачів до Метавсесвіту.

MSI

Серія GS77/66 Stealth поєднує обчислювальну потужність у форматі ультрабуку. GS77 поставляється в «новому» чорному кольорі та з міцнішим шарніром з цинкового сплаву.

MSI

Його товщина становить 21 мм, а збільшені розміри клавіш та сенсорної панелі підійдуть для зручної роботи з текстом. GS77/66 Stealth оснащені шістьма динаміками, мають перемикач блокування вебкамери та акумулятор на 99 Вт·год.

MSI

Лептопи Raider GE76/66 призначені для безкомпромісного геймінгу. Під «капотом» можна знайти Intel Core i9 12-го покоління в парі з GeForce RTX 3080 Ti, широкі можливості для встановлення пам'яті DDR5 та накопичувачів, а також дисплеї з роздільною здатністю 4K та високою частотою оновлення.

MSI

Цікавою «фішкою» для старших Raider GE76/66 є прокладка з рідкого металу з фазовим переходом Phase Change Liquid Metal Pad в системі охолодження. Коли температура CPU досягає 58°C, прокладка плавиться та заповнює простір між процесором та контактною пластиною системи охолодження.

MSI

Фазовий перехід робить передачу тепла більш ефективною та надійною, у порівнянні з традиційними термопастами та рідкометалевими розчинами. На думку вендора, завдяки цій новій технології, загальна продуктивність СО збільшується на 10%.

MSI

Серія Vector GP76/66 є спробою створити універсальний пристрій для ігор, розробки програмного забезпечення та контенту, а також наукових обчислень. Технологія MSI Cooler Boost 5 у Vector GP76/66 дозволяє розвивати сумарну потужність CPU+GPU до 210 Вт.

MSI

Ноутбук Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition створено у співпраці MSI та Ubisoft. Він оснащений процесорами Intel Core i9 з технологією Cooler Boost 5 та потужною графікою GeForce RTX 3000. Крім обмеженої серії Rainbow Six Extraction Edition будуть доступні звичайні Crosshair 15 та Crosshair 17.

MSI

Дизайн MSI Pulse GL76/66 розроблений бельгійським 3D-художником Мартеном Верховеном та натхненний титановою силовою бронею, а серії ноутбуків Sword 17/15 та Katana GF76/66 містять образ лицаря з чарівною безсмертною силою дракона.

MSI

Нарешті, серія Creator включає гарний вибір моделей з екранами до 17 дюймів та співвідношенням сторін 16:10, СО з випарною камерою, а також спеціальними функціями для творців контенту, таких як підтримка сенсорного введення MSI Pen або дисплеї із сертифікацією Calman True Pixel.

MSI

MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 08.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: