Викрадені восени відеокарти EVGA GeForce RTX 30-ї серії опинилися у В'єтнамі

Восени у компанії EVGA вкрали велику партію графічних прискорювачів Nvidia Ampere. Інцидент стався в Каліфорнії, де була викрадена вантажівка, заповнена відеокартами GeForce RTX 30-ї серії. Загальну вартість товару EVGA не розкривала, проте відомо, що ця партія включала відеокарти із заявленою ціною від 330 до 1960 доларів.

Через кілька місяців історія отримала продовження. За цей час відеокарти EVGA встигли перетнути Тихий океан та опинилися у В'єтнамі. Місцевий ритейлер виставив на продаж безліч карток GeForce RTX 30-ї серії за відносно гарною ціною. Всі вони супроводжуються місячною гарантією, що є цілком типово для товарів, що імпортуються через неофіційні канали.

Один з покупців GeForce RTX 3080 Ti перевірив свіжопридбану відеокарту на офіційному сайті вендора. З'ясувалося, що вона належить до партії вкрадених минулої осені 3D-прискорювачів, тому гарантійні зобов'язання EVGA на неї не поширюються. Цікаво, чи вдасться EVGA відстежити всіх посередників, які сприяли появі крадених відеокарт за океаном?

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 10.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: