Intel повністю усунула проблеми чіпів Core 12-го покоління та DRM-захисту в іграх

Через два місяці після релізу платформи LGA1700 й процесорів Core 12-го покоління корпорації Intel вдалося розв'язати всі проблеми, пов'язані з DRM-захистом в іграх. Нагадаємо, що спочатку новоспечені власники CPU Alder Lake-S могли зіткнутися з «вильотами» або неможливістю запуску кількох десятків проєктів.

Intel Core

Насамперед проблеми з антипіратським захистом були викликані різнорідною структурою процесорів Core 12-го покоління. Як відомо, Intel застосувала у них два типи x86-ядер: високопродуктивні Golden Cove та енергоефективні Gracemont. Як тимчасове рішення власникам платформи LGA1700 пропонувалося відключати малі ядра, наприклад, Gigabyte випустила для цього окрему утиліту. Тепер же ніяких зайвих дій від користувачів не потрібно.

«Разом з видавцями відеоігор та Microsoft корпорація Intel усунула проблеми із DRM-захистом на процесорах Intel Core 12-го покоління, через які ігри зависали або не завантажувалися в Windows 11 та/або Windows 10. В цей час усі ігри, спочатку ідентифіковані як які мають проблеми з DRM, були виправлені за допомогою внутрішньоігрових патчів або оновлень ОС», — йдеться у заяві Intel.

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 11.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: