Gigabyte готує плату LGA1700 та відеокарту GeForce RTX 3070 з незвичним розташуванням роз'ємів

Минулого місяця компанія Gigabyte показала концепт ігрового комп'ютера під назвою Aorus Project Stealth. На перший погляд, це цілком звичайний системний блок формату Mid-Tower, проте якщо придивитися, то можна помітити відсутність будь-яких дротів. Роз'єми на материнській платі та відеокарті розпаяні таким чином, щоб максимальну кількість кабелів можна було під'єднати через задню сторону.

Gigabyte вважала ідею Aorus Project Stealth цілком життєздатною та незабаром випустить матплату й відеокарту в рамках нової концепції, повідомляє вебресурс VideoCardz. Модель Z690 Aorus Elite Stealth виділятиметься на тлі вже знайомої Z690 Aorus Elite додатковим кожухом, а також розгорнутими на 90° роз'ємами, що має спростити прокладання кабелів.

Відеокарта Gigabyte GeForce RTX 3070 Gaming OC Stealth повторює випущену раніше GeForce RTX 3070 Gaming OC у всьому, за винятком розташування роз'ємів живлення. У новинки вони розпаяні з протилежного боку, неподалік конектора PCI Express x16.

Терміни релізу материнської плати Gigabyte Z690 Aorus Elite Stealth та відеокарти GeForce RTX 3070 Gaming OC Stealth поки що тримаються в секреті. Найімовірніше, разом із ними компанія представить новий корпус, спроєктований з урахуванням нестандартно розташованих роз'ємів.

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 27.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: