XMG випустить ноутбуки з відеокартами Intel Arc у другому кварталі

XMG опублікувала дорожню картку на 2022 рік для ігрових ноутбуків. Починаючи з першого кварталу, компанія почне поставки лептопів з процесорами Core 12-го покоління. Спочатку серії Fusion, Pro, Neo, Core та Focus матимуть графіку GeForce RTX, але з кінця другого кварталу до них приєднаються моделі з відеокартами Intel Arc.

XMG

XMG використовує платформу OEM-виробника TongFang. Її також можна зустріти у торгових марках Eluctronics, MechoRevo та інших. Тому, очевидно, деякі бренди у цьому питанні повністю залежатимуть від планів TongFang.

XMG

Крім того, з третього кварталу XMG виведе на ринок ноутбуки Neo та Apex із процесорами AMD Ryzen 6000. На дорожній карті вони мають зелену мітку платформи Oasis, тому будуть поєднуватися з відеокартами GeForce RTX. Цікаво зустріти моделі з оновленою лінійкою адаптерів Radeon RX 6000M, але їх не видно навіть на горизонті.

Через деякий час XMG прибрала згадку Intel Arc з дорожньої карти, пояснивши це тим, що майбутні моделі з Arc все ще знаходяться на стадії проєктування.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 28.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: