Craob X — проєкт ноутбука без жодного роз'єму

Компанія Craob представила інноваційний ультрабук Craob X. Його головна «фішка» — повна відсутність роз'ємів на корпусі. Всі вони розміщені на бездротовому зарядному пристрої з магнітним кріпленням до ноутбука.

Craob X

Лептоп оснащується 13,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 4K та тонкими рамками. Вебкамера розташована в отворі у верхній частині матриці. Ноутбук підтримує процесори до Intel Core i7-1280P (14 ядер/20 потоків), 32 ГБ пам'яті LPDDR5, NVMe-накопичувач PCIe 4.0 об'ємом 2 ТБ та модуль Wi-Fi 6E.

Craob X

Завдяки відсутності роз'ємів творцям ультрабуку вдалося досягти видатних масогабаритних показників. Ноутбук має товщину 7 мм та вагу близько 0,85 кг. Перелік портів на зарядному блоці включає USB-Type-C, USB-Type-A, Thunderbolt, слот для карт SD та універсальний аудіороз'єм.

Craob X

Згідно з вебсайтом компанії, ноутбук Craob X з'явиться найближчим часом без подробиць про конкретну дату випуску та ціну. У будь-якому випадку, з огляду на незвичайну ідею та надкомпактні розміри, вартість новинки буде на дуже високому рівні.

Craob X

Джерело:
Craob

Обговорити в форумі (коментарів: 37)

Всі новини за 31.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: