CD Projekt зробить на базі ККІ Gwent одиночну гру Project Golden Nekker

Портал IGN з посиланням на CD Projekt Red повідомляє, що польська студія працює над новою однокористувацькою грою під кодовою назвою Project Golden Nekker. Вона розвивається у всесвіті «Відьмака». З погляду ігрових механік проєкт є одиночною кампанією на базі багатокористувацької колекційної карткової гри Gwent. Реліз проєкту відбудеться цього року.

Project Golden Nekker

Карткова міні-гра Гвінт була вбудована у Witcher 3: Wild Hunt. Їй було присвячено кілька квестів зі збору карт, й Гвінт уподобався багатьом фанатам серії. У 2016 році CD Projekt Red анонсувала умовно-безкоштовну ККІ Gwent для Microsoft Windows, iOS та Android, а її повноцінний реліз відбувся у 2018-му. Що цікаво, на основі Gwent вже існує одиночна рольова гра Thronebreaker: The Witcher Tales із битвами у стилі ККІ.

Project Golden Nekker

За словами співробітника CD Projekt Red Павла Бурзи, Project Golden Nekker буде чимось іншим. «Це не ще одна Witcher Tales, а щось інше, — заявив він. — Ми прагнемо зробити захоплюючу гру для геймерів, які хочуть спробувати не тільки розраховану на багато користувачів Gwent».

Project Golden Nekker

Крім того, CD Projekt Red показала концепт-арти для Project Golden Nekker та пообіцяла швидкий офіційний анонс гри. За оцінками журналістів, її реліз відбудеться у жовтні 2022 року.

Project Golden Nekker

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 31.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: